07.02.2017
           

Ik heb een moeilijke tijd achter de rug, Jesse was heel ziek, en we hebben hem laten inslapen, en begraven bij ons in het bos, vlakbij onze 1e hond. Zijn lever waarde was over de 3000, terwijl het voor honden tussen de 50-105 is, en ook zijn ontstekings waarde was veel te hoog. Maar is mis mijn maatje nog steeds. Nu hebben we alleen Rakker nog, onze oude lieve kat.

Maar ik ben al bezig met een nieuwe hond, een echte Samojeed van 3.5 maand oud, ik moet nog op antwoord wachten, als alles goed is kunnen we ze ophalen vanuit Rovaniemi.

Op dit moment is Joni bij ons voor een week vakantie, vandaag zijn we een stuk gaan rijden met de sneeuwscooter, en vuur gemaakt met worst er bij, de sneeuw is nog erg zacht, er ligt 56 cm, op een gegeven moment kwam de sneeuwscooter vast te zitten, gelukkig 2 sterke mannen in de buurt, en we konden weer verder.

We hebben gisteren en vandaag een kerstham gegeten, omdat Joni er niet bij was met de kerst, kon hij hier genieten van de ham, was erg lekker, ondanks dat het geen Kerst meer is.

                             

Helaas de zon nog niet zoveel gezien, veel bewolkte dagen, misschien morgen, dan wordt het ook weer kouder, ze voorspellen -18. Ik ga elke dag een rondje wandelen op de sneeuwschoenen, en heb er weer een nieuwe hobby bij, pop up kaarten maken, is leuk om te doen. Ik heb het geleerd via een youtube filmpje. De dagen gaan zo snel voorbij, dat betekend, dat ik mij niet verveel hier.

Maandag komt de dokter in het dorp, en ik heb een afspraak met hem over mijn rug, als je werkeloos ben, krijg je allerlei werkjes aangeboden, ik wil dat de dokter een verklaring voor mij maak, dat ik geen zware klusjes kan doen, dat willen die mensen hebben. Mijn rug kan het gewoon niet aan, ik heb er zoveel pijn aan, vooral met lang staan en lopen.

Nu alleen nog wachten op onze nieuwe huisgenoot

    


         

    

    


   

 


    

    

    

         

         

     

         

          .

    

    

    


          

   

          

      

     

          
         

       


       
  


          

            

       

       

         

      

        

            

       

 

      

               

.

         .